Двісті гривень кожному – “Прямий” зафіксував, як учасники хресної ходи отримували гроші (відео)

Вже відомо, що по 200 гривень кожному: кореспонденту “Прямого” вдалося відзняти кадри як одній із груп людей, які брали участь у хресній ході роздають гроші біля метро Арсенальна.

Люди вишиквалися в чергу, коли їм надавали нагороду, а потім розбіглися. На питання журналіста відповіли, що нічого не отримували, або відмовчувалися.

Раніше “Прямий” повідомляв, що метою провокацій під час хресної ходи з нагоди святкування 1030-річчя Хрещеня Русі-України є перешкоджання наданню Томосу Україні.

Полтавська єпархія УПЦ МП декларує намір забезпечити участь не менше 800 своїх прихожан в молебні на Володимирській гірці (м.Київ) та в Хресній Ході 27-го липня, про це раніше повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, нардеп Дмитро Тимчук.

Вже повідомлялося про те, що на окупованій частині території Донецької області збирають людей для відправки до Києва в якості “групи підтримки” супротивників української автокефалії. За інформацією “Інформаційного спротиву”, ці люди будуть брати участь в “заходах”, який організовує в день Хрещення Київської Русі так звана “УПЦ МП”. У своєму блозі на Твіттері колишній житель Донецька Олександр Чернов повідомив про те, що на одного “особливо віруючого” виділяється сума в 20 тисяч російських рублів. Кошти для забезпечення даного вояжу “акумулюються” з місцевого бізнесу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.