Автобус на франківських номерах зіткнувся з потягом, Двоє загинуло, сім госпіталізованих(ВІДЕО)

У результаті ДТП у селі Мамаївці Кіцманського району Чернівецької області дві людини загинули, ще 7 госпіталізовані, 3 з них – у реанімації.
Як повідомляють правоохоронці, 62-річний водій “Мерседес Спрінтер” не переконався в безпечності проїзду через залізничну колію. Встановлено, що світлові та звукові сигнали на переїзді працювали., повідомляє “5 канал”.

Під час аварії в салоні автобуса було 15 пасажирів. Усі – працівники одного з приватних підприємств області. Сімох з них доправили до лікарні, з них троє – у тяжкому стані в реанімації.

Двоє людей загинуло, троє в реанімації, один у травматології, один у нейрохірургії. Водій перевозив працівників птахофабрики, робочих, попередньо така думка, що не дотримався правил дорожнього руху. Водій втратив свідомість, перебуває в лікарні, – каже голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук.
Водія мікроавтобуса затримано. Слідчі встановлюють обставини ДТП.

Поліція внесла дані про цю подію до єдиного реєстру за частиною 2 ст. 286, водія затримано – ст. 208, наразі проводиться огляд місця події і всі заміри та фіксація події. В нас допитаний свідок, яка впевнено сказала, що перетинала цей переїзд і всі звукові та світлові сигнали працювали, тому можемо впевнено сказати, що водій знехтував попереджувальними сигналами, – розповів начальник слідчого управління ГУ НП в Чернівецькій області Олександр Чубей.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.