У Хмельницькому чоловік вбив свою матір та залишив її тіло у квартирі на 4 місяці (ФОТО)

58-річна жінка зникла у жовтні 2017 року. Це не здивувало рідних та сусідів, адже вона частко їздила за кордон на заробітки. Єдиний, хто занепокоївся – це друг родини. Він звернув увагу, що жінка, яка завжди була активна у соціальних мережах, вже давно не заходила на свою сторінку, а також не відповідала на дзвінки по скайпу.

Коли розпочалися сильні морози, чоловік який раніше приглядав за цією квартирою, вирішив перевірити систему опалення. Зайшовши у квартиру виявив давно мертве тіло.

У ході оперативно-розшукових дій під підозру потрапив єдиний син потерпілої. Чоловіку 38 років. Він уже двічі встиг побувати за ґратами за вчинення грабежів та розбійних нападів на жінок і, до того ж, перебував у неприязних стосунках з матір‘ю.

Чоловіка розшукали в одному з сіл Черкаської області.

Нещодавно Хмельницький міськрайонний суд розглянув матеріали кримінального провадження та визнав чоловіка винним у вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та визначив йому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.