У Калуші на очах перехожих помер чоловік, до якого через затори не встигла “швидка допомога”

У Калуші посеред білого дня померла людина, до якої не встигла швидка допомога. Про цю ситуацію у соцмережі пише Анна Бабий‎:

“Сьогодні у мене на очах померла людина! Його звали Микола, він жив по Лесі Українки 20. Коли я переходила дорогу в сторону магазину «Оселя»,що знаходяться в районі “п’ятачка”, то побачила, що людині стало зле! Я дала йому Корвалмент, він сів і почав взуватися, потім власник магазину «Тіп—топ» запропонував йому сісти у машину відвезти до лікарні. Коли я викликала “швидку”, мені запропонували його нести до поліклініки «бо ближче». Швидка їхала довго! Коли приїхала – люди сварили, чому так довго”, – йдеться у дописі.

За її словами, медпрацівники пояснили, що довго їхали через затори.

“у Миколи при собі був пакет у ньому були документи – паспорт,карточка,рентген,і аналізи.судячи по картині людина верталась з поліклініки!”, – пише калушанка.

За словами Анни, швидка медична допомога приїхала надто пізно через “корки” у місті.

“Коли я визивала швидку, мені запропонували його нести до поліклініки «бо ближче». Швидка їхала довго!!!??? Коли приїхала! Люди сварили, чому так довго? Відповідь була така (тому що пробки). Лікар підійшов і сказав, що пульсу вже нема??? Що вже пізно????”

Андрій Николин зауважив, що в Європі автівки безапеляційно зупиняються, даючи каретам швидкої допомоги “коридор життя”:

“Байдужість людей та невиконання ПДР-от вся проблемa! Одні довго чухалися,другі не вступалися!Я вкотре переконуюсь,що українське суспільство дуже своєрідне!
Живучи в Європі,бачиш, як автівки,не залежно від марки та статусу, вискакують з дороги, даючи “коридор життя”, а український нарід настільки багатий, що життя є нікчемним в порівнянні з понтами та дурістю!!!”.

А Сергій Гумінілович звертає увагу на організацію в місті дорожнього руху:

Читайте також  “Тримав кишки в руках”: франківець ледь не помер за патріотичну позицію

“Неодноразово читаю безапеляційні думки людей, де потрібно кільце встановити, як потрібно переналаштувати світлофор. Дорожні служби щось роблять, десь встановлюють свілофори, десь змінюють організацію дорожнього руху. І здається що в такому малому місті, як Калуш не може бути проблем із заторами.
Проте життя жорстоко карає за самовпевненість і некомпетентність. Ціна не бажання замовити прорахунок у фахівці моделі міського дорожнього руху і на базі неї затвердити схему, вилилася у людське життя.
Через затори швидка не встигла до хворого”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.