Зірковий прикарпатець став ведучим студії «Ігор Нескорених»

Телеканал СТБ другий рік поспіль транслюватиме змагання української збірної «Ігор Нескорених». З 20 по 27 жовтня у щоденній студії Інвіктус глядачі зможуть стежити за успіхами національної команди на міжнародних змаганнях «Invictus Games» 2018.

Ведучим студії стане відомий прикарпатець, заслужений майстер спорту України, володар титулу «Найсильніша людина світу», неодноразовий чемпіон світу у силовому багатоборстві та тренер шоу «Зважені та щасливі» Василь Вірастюк.

Минулого року спортсмен підтримував своїх друзів і знайомих, які брали участь у спортивних тестуваннях і змаганнях «Ігор Нескорених», а цього року буде ведучим студії Інвіктус на СТБ. Василь уже познайомився із командою «нескорених», допомагає їм і навіть тренує.

«Коли я дізнався, що моя кандидатура на роль ведучого студії «Ігри Нескорених» – це бажання збірної, я відразу ж погодився. Зараз дуже важливо підтримати учасників, показати, що ми віримо в них, переживаємо та пишаємося. У свою чергу, я дуже хочу бути корисним для команди, тому пропонуватиму їм свою допомогу і знання у тренувальному процесі. Я розумію, що у кожного свій підхід до тренувань, але я буду дуже радий, якщо можу зробити свій внесок у підготовку. Скоро у них буде другий етап зборів, під час якого ми познайомимося ближче», – говорить Вірастюк.

Під час студії Інвіктус глядачі дізнаються про цікаві деталі підготовки, познайомляться з рідними національної збірної та учасниками торішніх «Ігор Нескорених». Серед гостей будуть також зірки спорту, чиновники та експерти, які обговорять не тільки результати змагань, а й гострі соціальні теми.

«Invictus Games» – міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх і діючих військових, які отримали поранення під час бойових дій. Змагання організовані британським принцом Гаррі та проводяться з 2014 року.

Читайте також  “Червона” зона у Франківську: мер повідомив, що заборонено з 26 лютого

У 2017-му в Торонто українська збірна вперше представляла країну на «Invictus Games» і виграла 14 медалей (8 золотих, 4 срібла та 2 бронзи). Цього року змагання пройдуть у жовтні у Сіднеї (Австралія).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.