Послуги надає на задньому сидінні, а дитина – на передньому: повія виходила на “роботу” разом із донькою. ВІДЕО

Горе-матір, яка гальмувала вантажівки на трасі разом з маленькою донькою і надавала послуги сексуального характеру, затримали на Львівщині.
Поліцейським повія зізналася, що займається наданням сексуальних послуг від самого народження дитини, повідомляє ТСН.

Сексуальні послуги з дитиною на руках. Жінку, яка гальмувала вантажівки на трасі разом з дворічною донькою, затримали на Львівщині.

Жінка зізналася, що таким чином працює від самого народження малої, тобто вже два роки. І тільки зараз, після розголосу у соціальних мережах, жінкою зацікавилися правоохоронці та соціальні служби.

“Притягнути її до відповідальності підстав у нас не було, тому патрульна вирішила з нею поспілкуватися, розповіла про різні соціальні центри. Жінка подякувала та поїхала додому на автобусі”, – пояснив керівник прес-служби патрульної поліції Львова Мар’ян Шпитак. Після розголосу, спричиненого відеозаписом, з траси жінка зникла – перебралася у невеличке містечко за 70 кілометрів від Львова. І вже там поліцейські таки її затримали. “Коли вони разом з клієнтом, дитина перебуває разом з матір’ю, послуги сексуального характеру мати надає в автомобілі на задньому сидінні, а дитина залишається на передньому сидінні”, – розповіла подробиці зізнань повії начальник сектору реагування Золочівського відділу поліції Людмила Шеремета.

Нині відомо, що жінці 39 років, вона мама-одиначка з сусідньої області, рідні про життя жінки та її доньки майже нічого не знають. Соцпрацівники примусово відібрали дитину у матері та спочатку повезли на обстеження у лікарню, далі віддали в дитячий притулок.

“Було прийнято рішення примусово відібрати дитину від соціально небезпечної мами. Треба позбавити маму батьківських прав”, – вважає голова Зборівської районної державної адміністрації Ігор Яворський.

У соцслужбі виправдовуються, що раніше нічого не робили, бо не знали, що мама надавала сексуальні послуги з дитиною на руках. Сама жінка відбудеться лише штрафом у 85 гривень.

Читайте також  Олена Зеленська взяла участь у щорічному обіді перших леді (фото)

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.