В поліції прокоментували поведінку п’яної слідчої, яка вчинила ДТП і показувала білизну. ФОТО/ВІДЕО

Як вже повідомлялося раніше, 31 липня одеська слідча Наталія Маришева на “Nissan Juke” в’їхала у припарковану на вулиці машину. Зупинилась за кількадесят метрів і замкнулась із середини.
Щоправда, згодом передумала, відчинила вікно і почала зухвало спілкуватись з оточуючими. У тому, що жінка була напідпитку, не було сумнівів. Втім, проходити тест на драгері на місці ДТП Маришева відмовилась. Його їй зробили примусово.

І саме тут Маришева прославилась на всю країну, показавши білизну. А тест показав десятикратне перевищення алкоголю в крові – майже два з половиною проміле замість дозволених двох десятих.

За п’яну слідчу одразу ж взялися її колеги у поліції. Щоправда, випадок з білизною оминули, каратимуть за водіння у нетверезому стані.

“Є факт того, що співробітник поліції керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, це не припустимо, якщо це підтверджується, його буде звільнено з лав поліції. Всі інші обставини – чому, ви розумієте, всі ми люди, є жінка, в неї може трапилась якась трагедія життєва, може навпаки якесь щастя, це все нас не цікавить. Нас цікавить факт – є факт керування в алкогольному сп’янінні – до побачення!”, – зазначив радник начальника голови Нацполіції Одещини Руслан Форостяк.

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1888661828096963&id=100008594928797

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.