“Розправу знімала моя подруга”: Жорстоко побита в Одесі дівчинка розповіла свою історію

В Одесі біля покинутого дитячого садка і школи група підлітків жорстоко побила дівчинку-підлітка. Постраждала, яку звуть Соня, розповіла про те, як подруга з допомогою обману заманила її у злополучне місце.

Як розповіла вона “Стране”, в той вечір їй зателефонувала знайома і запросила погуляти. При цьому по телефону вона поскаржилася, що їй нудно.

“Я погодилася вийти і з нею пройтися. Вона ні словом не натякнула про те, що задумала. При мені зателефонувала нібито своїй мамі: “Я затримаюсь, гуляю з подружкою”. І повела мене в сторону 69-ї школи. Несподівано на вулиці до нас приєдналися ще кілька дівчаток з цієї ж компанії і хлопець – Максим. Мене раптом звинуватили в тому, що до мене почав залицятися спільний знайомий – Андрій. Жодного приводу для залицянь я йому не давала. Це були якісь дивні звинувачення. Дівчатка поступово “розігрівалися”, почали ображати мене. Незабаром ми підійшли до пустиря між школою і дитячим садком. Там мене і почали бити”, – розповіла потерпіла.

За її словами, вона була просто в заціпенінні і не розуміла, що відбувається, а відповісти кривдникам боялася, оскільки думала, що після цього її можуть побити ще сильніше.

“Просто закривала голову і обличчя. Всю сцену побиття знімала моя подруга з сусіднього будинку, з якої я більше всіх дружила – вона регулярно бувала у мене в гостях. Вона особисто мене не била, тільки знімала. Взагалі знімало побиття троє дівчаток. Єдиний з хлопчиків – десятикласник Максим просто стояв поруч і знущально коментував і під’юджував – мовляв, бий “з ноги”. Але сам не бив. Після побиття мене залишили сидіти на землі. Спочатку відібрали телефон і навушники. Але відразу після побиття їх повернули. Навіщо відбирали? Сказали, що боялися розбитий мій телефон”, – розповіла Соня.

Читайте також  "Заморозки у травні − явище аномальне": в Україну суне похолодання та дощі

На її думку, побиття було заздалегідь задумано. Дівчину просто виманили з дому і повели бити. Соня також зазначила, що після нападу у неї було кілька синців, але зараз вже залишився тільки один – під оком.

“Мені вже дзвонили мої подруги зі школи, де я вчуся. Дуже обурювалися тим, що сталося. Ті, хто мене били, намагалися мені дзвонити, після того, як вся ця історія стала відома. Але я з ними не хочу спілкуватися”, – зізналася підліток.

За словами мами потерпілої Оксани Д., після того, що сталося з нею намагалися “домовитися” батьки дівчаток, які били її дочку.

“Батьки тих, які били, дзвонили, намагалися вибачатися. Але я цього не приймаю. Зараз взагалі не беру слухавку, коли дзвонять з незнайомих номерів. Учасниці знущань і побиття повинні відповідати за законом. Вся ця історія – величезний шок для мене. Я переглядала відео десятки разів – всюди в мережі цей ролик. Хочеться крикнути – люди перестаньте викладати це в мережу… Я спати не можу – прокидаюся по кілька разів за ніч”, – розповіла Соніна мама.

Вона також додала, що написала заяву в поліцію, оскільки хоче, щоб справа пішла до суду і винуватці були покарані по закону.

Як виявилося конфлікт стався через хлопця.

Також стало відомо, що батько однієї з учасниць бійки загинув в АТО. Батьки правопорушниць залучені до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.