Неповнолітній різник: стали відомі нові подробиці інциденту на Привокзальній площі. ФОТО/ВІДЕО

Як вже повідомляв WestNews, в ніч на 6 серпня, близько першої години, до поліції надійшло повідомлення про те, що на площі Привокзальній невідомий спричинив ножові поранення іншому чоловіку.

На місце події негайно виїхали працівники патрульної поліції, які надали домедичну допомогу потерпілому та розшукали зловмисника.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка в ході проведення відповідних заходів встановила особу потерпілого. Ним виявився 28-річний мешканець Львівської області, а зловмисником – майже удвічі молодший – 15-річний уродженець Тлумацького району.

Як з’ясовано, потерпілий перебував на вокзалі, очікуючи автобус для поїздки на відпочинок у гори. До нього підійшов невідомий юнак та розпочав з ним конфлікт, а відтак – бійку. В ході якої підліток дістав з кишені ніж та цілеспрямовано й умисно спричинив потерпілому тілесні ушкодження. Після чого з місця події втік.

Патрульні поліцейські розшукали втікача. Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.15 (Замах на злочин) та п.7 ч. 2 ст.115 (Замах на вбивство з хуліганських мотивів) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.