“Йди геть звідси”: В одній з лікарень України напали на журналістів

Днями в Запоріжжі стався неприємний інцидент. На журналістів, які вели антикорупційне розслідування, напали співробітники Запорізького обласного медичного центру серцево-судинних захворювань.

При спробі пройти в один з коридорів, представники ЗМІ зіткнулися з перешкодою: виявилося, що в лікарні нові правила, згідно з якими потрапити всередину можна тільки зі своїм лікуючим лікарем або хворим стаціонару. Відео розмістили в спільноті “Гражданское общество” в Facebook.

На питання: “Чому ми не можемо пройти в державний комунальний заклад, який належить громадянам України?”, співробітники лікарні сказали, що для цього потрібен дозвіл генерального директора, яким виявився головний лікар.

В результаті між журналістами і працівниками лікарні зав’язався конфлікт.

Нагадаємо, як раніше писалося, в дитячому таборі в Запорізькій області дітям давали порції їжі в 2-2,5 рази менше заявлених в меню.

Так, на сніданок кожна дитина мала отримувати порцію вагою 380 г, але в підсумку отримувала тільки 180 г. Про це повідомили в управлінні Держпотребслужби.

Кухарі “зменшили” порції ковбаси (171 г за норми 500 г на 10 порцій), масла (60 г за норми 150 г на 10 порцій), сиру (88 г за норми 150 г на 10 порцій), кабачкової ікри (384 г за норми 1000 г на 10 порцій), макаронів (1099 г за норми 2000 г на 10 порцій).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.