П’яний священик, який вчинив ДТП на Прикарпатті, програв апеляцію у суді

Апеляційний суд Іванно-Франківської області розглянув апеляцію священика Сергія Бусела, який скоїв ДТП у стані алкогольного сп’яніння.
Апеляційна інстанція прийняла рішення не задовольняти апеляційну скаргу священика та залишити рішення Калуського міськрайонного суду – без змін.

Нагадаємо, що 19 квітня в Івано-Франківську сталася дорожньо-транспортна пригода на перетині вулиць Галицька – Калуське шосе, де “Шкода” не розминулася із вантажівкою. Винуватець одразу почав втікати, проте патрульним вдалося його затримати. Коли чоловіка доправили в медичний заклад виявилося, що у його крові було 1,5 проміле алкоголю.

Згодом виявилося, що винуватцем ДТП є священнослужитель Сергій Бусел. Він має парафію у селі Пійло, що на Калущині. Однак, селяни за священика стоять горою. Відгукуються лише позитивно і винним у п’яній ДТП не вважають.

Пізніше, поліція передала справу до міськрайонного суду у Калуші. Суд вирішив накласти за вчинення ДТП штраф у розмірі 10 200 гривень та забрав право керувати автомобілем на один рік.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.