ПРИКАРПАТСЬКА СПІВАЧКА ІВАННА ЧЕРВІНСЬКА ПРОБИЛАСЯ В ПРЯМІ ЕФІРИ НА ШОУ “ГОЛОС КРАЇНИ” (ФОТО+ВІДЕО)

У цьому сезоні вперше за всю історію проекту правила етапу змінилися. Якщо раніше у кожного учасника під час «нокаутів» був тільки один суперник, то зараз – сім.

 13173729_1176610075704182_14808250723084342_n

Згідно з новими правилами етапу, вокалісти до останнього моменту не знають, в якій послідовності будуть виходити на сцену, повідомляє Фіртка.

 

Кожен тренер у вільному порядку викликає виконавців на сцену. Відразу після виступу тренер вирішує, чи є місце для виступив учасника на одному з чотирьох червоних крісел, призначених для фіналістів проекту.

 

Сьогодні зі своїми командами на прямих ефірах визначались Потап та Святослав Вакарчук.

 

У виконанні прикарпатки Іванни Червінської, з команди Вакарчука, пролунала українська народна пісня “Вербовая дощечка”.

13123136_1176607399037783_5119586205621267198_o

Магічний спів артистки змусив Аняня Удогву поступитися дівчині місцем у прямих ефірах.

 

«Нокаути – це, напевно, самий переломний момент, який існує в проекті «Голос країни». Це драма тому, що в одну секунду ми позбавляємося рівно половини учасників, які виходять на сцену. Для мене цей момент завжди дуже складний, його важко проходити, – розповідає Потап. – Саме в «нокаути» загартовується характер. На цьому етапі або артист своїм виступом показує, наскільки він сильний, і відправляє всіх у нокаут, або ж його самого відправляють у нокаут, якщо він не показав максимум своїх можливостей».

 

В попередньому епізоді Тіна Кароль та Іван Дорн вже визначилися, з ким з учасників вони продовжать боротьбу за перемогу в прямих ефірах.

 

Лідер групи «Океан Ельзи» зазначає:

 

«Все залежить від самих учасників. Якщо ви мене зараз щиро спитайте – чи визначився я вже зі своєю четвіркою фіналістів, відповім – ні. І немає настільки, що навіть за всі 4 роки, які я сиджу в тренерському кріслі «Голосу країни», у мене такого ніколи не було. Бувало, що є двійка, трійка, бувало, що відразу уявляю четвірку в голові. Але щоб взагалі не було подання – такого не пам’ятаю».

svBL_zPslJI

джерело http://firtka.if.ua/

Читайте також  Прикарпатка виборола три медалі на чемпіонаті України з веслування

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: