Біда не навчила. Як водії маршруту “Івано-Франківськ-Калуш” продовжують нехтувати правилами безпеки

Після того як директор автопарку не захотів слухати калушанку, жінка написала своєрідний “крик душі” про стан перевезень на маршруті “Івано-Франківськ-Калуш” у соцмережі.

Людмила Сагалюк дописує про власний досвід їзди у на вищевказаному маршруті.

“Не захотів мене вислухати по телефону директор автопарку,то я вирішила написати.Я не впевнена,що мене підтримають всі,хто їздить бусами Калуш-Ів-Франківськ,але….”, – розпочала жінка.

Історія трапилася 9 серпня 2018 року о 19.15 по дорозі до Калуша.

“Коли водій збирав гроші,я попросила,щоб зробив музику тихіше.Реакції ніякої.У Павлівці підійшла,попросила,щоб зробив тихіше музику.Музика притихла на =….10 хв.І з новою силою зазвучала на весь салон.”

Жінка третій раз запитала про те, чи можна зробити звук тихіше:

“…на що почула-всі мовчать,всім добре,лиш їй зле!!!Та не всім добре.Не знаю,чого терпіли люди ту музику на повний звук,чого ніхто не обізвався.Але у мене так боліла голова,що я вийшла не на своїй зупинці.”

Людмила вважає, що не вимагала нічого надзвичайного. Вона хотіла їхати безпечно.

“Про яку безпеку я говорю,коли з Павлівки до Боднарова водій говорив по телефону.Самовпевненість,байдужість,відверта зневага до людей-ось,що я можу сказати про свою поїздку.А жаль…..

У коментарях до допису люди активно підтримують калушанку. Зауважують, що гучність проблеми – не єдина проблема даного маршруту.

“Все що Вас бентежить у ТЗ які курсують напрямком Калуш – Івано-Франківськ, занадто голосно звучить музика??? Те що вже котрий рік, ми їздемо без квитків і у випадку аварії, наше життя та здоров’я незастраховане, то це не проблема?”, – коментує Вероніка Верді.

А Тетяна Петрів пише про те, що біда нікого не навчила і водії дуже швидко забули про смертельну аварію, яка трапилася у червні цього року.

Читайте також  Штрафів не буде, але права заберуть: Водіїв попередили про раптові перевірки

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.