“Місяць тому втратила чоловіка, а тепер ховатиме троє дітей”: З’явились моторошні подробиці про загиблих у ДТП під Запоріжжям

Смертельна ДТП на Запоріжжі, в результаті якого загинули 6 осіб, швидше за все, сталася з вини водія вантажівки. Про це ДТП розповів очевидець, який їхав в автомобілі позаду маршрутки.

“Трагедія сталася на в’їзді в Кам’янське з боку Василівки. Цей спринтер їхав попереду мене. Попереду був уже знак” Кам’янське “і спуск з легким поворотом вліво, всі машини в тому числі і маршрутка, що їхала попереду, і я скинув швидкість і котився. КамАЗ їхав по зустрічній, йому потрібно було піти трохи вправо там, але вийшло, не знаю з якої причини, водій заснув або ще що, він пішов по прямій і зачепив маршрутку в її лівий бік”, – розповів очевидець.

За словами свідка, водій маршрутки, як і інші учасники руху зупинилися і почали швидко надавати допомогу пасажирам маршрутки. Зокрема, вибивали і видавлювали скло, відкривали задні двері, щоб можна було швидко витягти пасажирів, оскільки був ризик загоряння мікроавтобуса і вибуху.

Згодом почали з’їжджатися карети швидкої допомоги і машини рятувальників ДСНС.

Крім того, очевидці страшного ДТП на Запоріжжі та знайомі потерпілих продовжують ділитися інформацією про аварію в соцмережі.

Зокрема, очевидець ДТП Дмитро Луц у Facebook написав, що має інформацію про постраждалих.

Пишуть, що в нещасливому автобусі їхала вчителька з Львівської області, яка втратила в смертельній аварії власну дитину і двох племінників.

“Одна з потерпілих – Ольга Токай. Як мені стало відомо, вона проживає у Львівській області. Зараз в Запоріжжі на авто їде її мати і родичі… В аварії загинув її син Данило. Ольга перебуває зараз в обласній клінічній лікарні. Стан середньої тяжкості. Її другий син – Максим, перебуває в обласній дитячій лікарні. Стан – важкий”, – написав він.

Читайте також  На Прикарпатті судили 27-річного чоловіка, який ухилявся від призову

Крім цього, Луц зазначив, що чоловік Олі, колишній футболіст, раніше загинув в ДТП. За збігом обставин, в маршрутці перебувала дружина рідного брата Ольги, яка теж втратила у вчорашньому ДТП двох дітей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.