У Києві біля вокзалу розстріляли людей

У п’ятницю, 10 серпня, в одному з кафе Києва, яке розміщене біля столичного вокзалу, між двома компаніями стався конфлікт, який переріс у перестрілку.

За останньою інформацією правоохоронців, як мінімум троє людей постраждали, інформує прес-служба столичної Нацполіції. Стрілянина сталася біля автостанції “Київ” на вулиці Симона Петлюри в Шевченківському районі.

“Шестеро чоловіків влаштували бійку з трьома опонентами. У результаті один з учасників зробив кілька пострілів… Експерти вилучили гільзи для проведення дослідження, попередньо – стріляли з травматичної зброї”, – сказано в повідомленні.

У результаті медики діагностували в одного потерпілого удари, у іншого – забиття й поранення стегна. Повідомляється, що двоє з трьох поранених після надання допомоги покинули медичні установи.

Зловмисники з місця події зникли, тому зусилля правоохоронців спрямовані на їх пошуки. Відзначається, що поліцейські, які прибули на виклик, оглянули місце події та опитали свідків інциденту. Також вони перевірили наявність відеокамер, які могли б зафіксувати бійку зі стріляниною.

Слідчі кваліфікують подію як хуліганство, відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК. Правопорушникам світить до семи років позбавлення волі.

Пізніше в ЗМІ з’явилася інформація, що бійка могла бути спровокована перерозподілом сфер впливу на пасажирські перевезення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.