Одеситка поскаржилася на те, що з неї зажадали 4000 гривень при вступі дитини в перший клас

Гроші потрібні для купівлі відер для прибиральниці та канцтоварів для медсестри

Мешканка Одеси поскаржилася на те, що з неї зажадали чотири тисячі гривень при вступі в перший клас. Про це вона написала в співтоваристві “Чорний список Одеса” у Facebook, пише “Styler.

Як розповіла одеситка Вікторія, її син цього року піде в перший клас. Представники батьківського комітету класу повідомили, що потрібно здати 4 тисячі гривень.

Як вони пояснили батькам, ці гроші підуть на придбання ксерокса, фітнес-куль, канцтоварів для медсестри, відер для технічних працівників та оплату охорони школи.

Вікторія обурена, так як Директор департаменту освіти Одеси Олена Буйневич повідомляла, що всім необхідним місто школи забезпечує і з батьків не мають права вимагати гроші.

 

“НУШ (Нова Українська Школа). Дитина йде в перший клас. Вже починаються збори грошей, при тому, що Директор Департаменту освіти Олена Буйневич говорить з екрану ТВ про те, що ніяких грошей ніхто не має права вимагати з батьків. Всі потреби класу забезпечує місто. Але все ж батьківський комітет сказав, що потрібно придбати ксерокс за 4 000 гривень, фітнес кулі, медсестрі канцтовари (цілий список), техпрацівникам відра і 200 гривень в місяць за прибирання класу, фонд класу і фонд школи, ще здавати на охорону школи”, – написала мешканка Одеси.

Вікторія запитує, чому вона повинна витрачати свої кошти на зарплати прибиральниць і охоронців, замість того, щоб купити все необхідне для школи своїм дітям. Крім того, вона зазначила, що школа, в яку будуть ходити її діти – не приватна.

“Що це за самодіяльність? Чому я повинна все це купувати і платити техпрацівнику і охоронцю замість того, щоб зібрати і підготувати двох дітей до школи? 44 школа міста Одеси вже приватна?” – обурюється жінка.

Читайте також  Лікар з України у Ємені заради грошей скерував на непотрібну ампутацію десятки людей: подробиці шокувальної справи

Пізніше Вікторія в коментарях написала, що після публікації її виключили з батьківської вайбер-групи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.