“Влаштували самосуд, а потім побилися між собою”: На популярному курорті сталась масова бійка

На одному з пляжів в Запоріжжі люди “на гарячому” спіймали злодія і влаштували йому самосуд. Коли п’яний зловмисник намагався втекти його зловили і почали бити.

Грабіжникові наносили удари руками і ногами. Багато з відпочиваючих намагалися зупинити розлючених людей, які в підсумку побилися між собою і все це відбувалося на очах у дітей.

На відео видно, як злодієві завдають ударів ногами. При цьому, коли чоловіка, який бив злочинця, спробували зупинити він затіяв бійку з іншими відпочиваючими.

Разом з тим варто відзначити, що раніше у Києві невідомі побили двох хлопців з-за того, що вони пили вино, а не пиво, тому що “пиво – це чоловічий напій”. Про це розповів на своїй Facebook-сторінці однин із постраждалих Микита Понарин. За його словами, в ніч на 11 серпня біля посольства Бразилії в Україні за адресою вулиця Боричів Тік, 22, на Микиту і його друга було скоєно напад.

Крім цього раніше писали в Запоріжжі на журналістів, які вели антикорупційне розслідування, напали співробітники Запорізького обласного медичного центру серцево-судинних захворювань.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.