У Вовчинці в незаконному МАФі продавали алкоголь неповнолітнім. ФОТО

16 серпня представники робочої групи встановили факт продажу алкоголю неповнолітній особі в пересувному МАФі під назвою “Бартерок”, яку було затримано, поруч із місцем вчинення правопорушення.
Малопомітна місцина знаходилась на околиці міста за юридичною адресою: вул. Чумака, 85, с. Вовчинець, Івано-Франківської міської ради.

Місцеві жителі давно скаржилися на постійні факти розпивання спиртного та продажу його усім категоріям населення в тому числі і неповнолітнім.

Цікавим виявився той факт, що під час складання протоколу про адміністративне правопорушення зі слів самих же власників будь-яких дозвільних документів на підприємницьку діяльність, ліцензії на продаж алкоголю чи то дозволу на розміщення самого МАФу у них немає, як і зрештою санітарних книжок.

Продавець МАФу під час реалізації спиртного не вважав за потрібне поцікавитися віком особи, якій здійснив продаж. Водночас варто відзначити, що в ході складання матеріалів продавець добросовісно визнав свою провину.

Представники КП “Муніципальна Варта” склали протокол за статею 156 (2) кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме продаж алкоголю неповнолітнім.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.