Кожний франківець матиме змогу залишити свій відбиток в історії міста

Напевно кожен хотів би зробити щось таке, щоб про нього пам’ятало не одне покоління людей. Увійти в історію якщо не країни, то принаймні рідного міста. Звичайно, таке дано не кожному. Потрібно мати або надзвичайні таланти, або бути першовідкривачем чогось важливого для людства, просто так зробити відбиток у історії не вдасться. Проте у франківців буде така змога, повідомляє Франик.

Кожен охочий зможе намалювати власний портрет, котрий потім забере до себе на зберігання Музей мистецтв Прикарпаття.

Такий цікавий захід у Івано-Франківську проведуть до Дня Незалежності 24 і 25 серпня. Всіх охочих запрошують на площу перед музеєм де франківці на власних полотнах зможуть відобразити власний портрет. Таким чином організатори закладу хочуть, щоб містяни мали змогу залишити свій слід в історії рідного міста. Думають багатьом така ідея сподобається і буде цікавою.

Опісля завершення творчого процесу всі полотна одразу ж передадуть в музей де вони й залишаться на зберігання.

Ідея справді цікава, думаємо охочих залишитися в міській історії знайдеться чимало.

А тим часом, окрім цього заходу у Івано-Франківську йдуть і інші підготовки до святкування Дня Незалежності. Зокрема, відомо, що все місто буде увінчане державними прапорами. Буквально в кожному дворі і на кожній вулиці красуватиметься державна символіка. На Вічевому майдані піднімуть головний прапор.

Таким чином у Івано-Франківську хочуть віддати честь вшануванню українських традицій.

Однозначно в цей день відбуватимуться і різноманітні культурні заходи. Ймовірно не обійдеться і без тематичних виступів та концертів. Проте поки детальної інформації про це немає. Згодом обов’язково з’явиться детальний розклад святкування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.