В мережі шукають очевидця смертельної ДТП, в якій загинув хлопець з Богородчанщини

Аварія сталася через зіткнення мотоциклу, за кермом якого був 27 – річний чоловік та автомобіля Volkswagen, яким керувала 22 – річна мешканка Буського району Львівської області.

Сьогодні у спільноті «Типовий Франківськ» у соціальній мережі Фейсбук користувач Олег Ковальчук
Написав, що наразі розшукують винуватця ДТП.

«Увага! 12 серпня 2018 року внаслідок ДТП загинув наш друг Степан Близнюк, це сталося ввечері поблизу смт. Олесько, що у Буському районі Львівщини, на трасі Київ-Чоп між 18-00 і 18-30. Відбулось зіткнення мотоцикла, яким керував Степан, та автомобіля Volkswagen, за кермом якого перебувала 22-річна жителька Буського району. Степану було всього 27 років, він загинув на місці події» – пише Олег Ковальчук.

За словами чоловіка, один з водіїв, який проїзджав повз, встиг зафіксувати момент зіткнення автомобіля з мотоциклом. Водій повідомив про наявність відео, проте у друзів загиблого немає конатктів цього чоловіка.

«Ми маємо надію що водій автомобілю шукає нас щоб передати відео моменту ДТП. Це дуже важливо для друзів і родини Степана, а також для слідства яке ведеться по факту ДТП. Тому будем вдячні за максимальний репост, завдяки якому водій з відеореєстратором зможе знайти нас. Якщо у вас є інформація про цей інцидент, будь ласка зателефонуйте за номером +38 098 913 40 98. Будемо вдячні за допомогу» – пише Олег Ковальчук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.