На Івано-Франківщині в смертельному ДТП загинув 23-річний чернівчанин

В дорожньо-транспортній пригоді на Івано-Франківщині загинув 23-річний житель Чернівецької області, що розбився на своєму мотоциклі разом з дівчиною.

Як повідомили представники патрульної поліції в Івано-Франківській області, поблизу населеного пункту Снятин 18 серпня сталась ДТП. Наслідки інциденту стали фатальними для самого водія мотоцикла, який не впорався з керуванням на повороті та зіштовхнувся з огорожею.

Мотоцикл марки «ИЖ» в момент зіткнення їхав на великій швидкості, а удар був настільки потужний, що 23-річний мотоцикліст отримав смертельні травми та загинув на місці пригоди.

Разом з загиблим постраждала й супутниця, що сиділа ззаду. Дівчина отримала тяжкі травми. Медики негайно госпіталізували постраждалу, та діагностували в неї черепно-мозкову травму, струс головного мозку. На тілі в області грудної клітини маса забоїв. Стан дівчини та відомості про її самопочуття поки лікарі не коментують.

На місці ДТП продовжують працювати працівники патрульної поліції. Тіло загиблого відправлене в морг для проведення експертизи на вміст спирту чи наркотиків в крові.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.