Пішов з життя, прихопивши з собою дівчину: Син депутата наклав на себе руки стрибнувши з багатоповерхівки

У Росії син скандального екс-депутата демонстративно наклав на себе руки разом зі своєю дівчиною.

Подвійне самогубство сталося в місті Залізничний Московської області в суботу, 18 серпня. Вранці на вулиці Московська поруч з однією з багатоповерхівок були виявлені тіла молодого хлопця і дівчини, скуті наручниками.

Попередня причина смерті – самогубство. Повідомлялося, що молоді люди зістрибнули з 14-го поверху.

Пізніше було встановлено особу загиблого хлопця. Ним виявився Роман Шингаркін – 19-річний син колишнього депутата Держдуми Максима Шингаркін. Про це повідомив Telegram-канал Mash. Батько молодої людини прославився тим, що працював над скандальним російським законом про «іноземних агентів».

При цьому сам його син за життя також привертав увагу ЗМІ. Його кілька разів затримували за участь в опозиційних акціях. Зокрема, Роман був одним з хлопців, які залізли на ліхтарний стовп під час мітингу проти корупції в Москві 26 березня.

Перед своєю загибеллю хлопець залишив у соцмережі прощальну записку:

«Якщо ви читаєте це, то я вже мертвий. Сподіваюся, що мертвий. Не треба нікого карати, винні тільки ми. Ми самі судді. Просто сумна людина з мене вийшла. Це сукупність факторів. Тут немає якогоїсь однозначної відповіді, це як шукати сенс життя. але ви все одно живете не розуміючи його до кінця або змушуєте повірити себе, що розумієте. Я ж вмираю не зрозумівши всіх причин нашого рішення, але так нам буде легше».

Він також розмістив у себе на сторінці фото з підписом “суїцид”.

Також було встановлено особу дівчини, прикутої до Романа. Нею виявилася студентка на ім’я Саша Соловйова. Її мати розповіла, що дівчинка старанно вчилася і ніколи не висловлювала схильностей до суїциду. Однак особисті записи дівчини свідчать про зворотнє:

Читайте також  Неповнолітня калушанка попрощалася з життям у Домбровському лісі(ФОТО)

«З минулої осені я почала дуже жорстоко битися всередині і нарешті, через багато років, вирішила остаточно піти. Я знала, що це колись станеться», – писала Саша.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.