НАДІЯ САВЧЕНКО СПЛАТИЛА РОСІЇ ШТРАФ ЗА “НЕЗАКОННИЙ ПЕРЕТИН КОРДОНУ”

Мати льотчиці Марія Савченко підтвердила інформацію, що її дочка сплатила російській стороні штраф, для того щоб повернутися додому.
 im578x383-савченко

Про це розповіла журналістам матір українки Марія Савченко після відкриття фотовиставки “Матері Героїв” у Києві за участю президента Петра Порошенка.

Полозов (адвокат Савченко. –  Ред.) сказав, що Наді трохи легше, вона трохи почала їсти. Розповідав, що їй дали документи, щоб повернутися в Україну. Там є графа, де треба визнати, що вона перейшла кордон і попросила притулку, казав, що вона розсміялася. Також там є штраф. Полозов пояснив їй, що є стаття, якщо вона не заплатить цей штраф, то ці документи не будуть вважатися дійсними. Тоді вона погодилася. У неї грошей там немає, консули дали їй 40 тисяч, вона 30 тисяч віддала і сказала, щоб вони ними вдавилися“, – розповіла Марія Савченко.

Нагадаємо, 4 травня Федеральна служба виконання покарань Росії почала збір документів, необхідних для видачі Україні ув’язненої в Росії українки Надії Савченко.

 

У ФСВП Росії зазначили, що пакет документів про передачу Савченко в установленому порядку буде спрямований до Мін’юсту Росії “для узгодження питання передачі з компетентним органом України”.

 

джерело http://firtka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: