Ярош пояснив, чим Порошенко відрізняється від Януковича

Президент України Петро Порошенко не ідеальний глава держави, але його не варто порівнювати з попередником Віктором Януковичем.

167990

Про це під час свого інтерв’ю на одному з українських телеканалів заявив народний депутат України Петро Порошенко, передає Корупція.Інфо.

Він зазначив, що президент України робить багато зарубіжних поїздок, де намагається вибити для країни вигідні контракти, а також домовиться з іншими країнами про спільне посилення обороноздатності.

“Він молодець, що це робить. Не можна говорити, що Порошенко – поганий, тому що він – поганий, як Янукович. Я Януковича не визнав на другий день після виборів, ще будучи командиром “Тризуба”, написав якусь заяву, що не визнаю Януковича президентом і так всі роки його правління і провів. З Порошенком – зовсім інакше”, – сказав Ярош.

Разом з тим він вважає, що український народ недостатньо тисне на діючу владу, щоб вона більш активно проводила реформи і старалися для країни. Ярош зазначив, що владу досить легко налякати. “Виходить пікет під Адміністрацію Президента – там паніка починається. Це правильно. У будь-якій країні влада повинна постійно відчувати тиск свого народу. Нам це тиск треба систематизувати. Не давати їм ставати сім’єю, не дозволяти розвертати свій бізнес на загальнонаціональної трагедії”, – сказав нардеп.

 

 повідомляє http://pravda.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: