“Розпивали алкоголь та лаялись у присутності дитини”: Поліція в аеропорту жорстоко побила чоловіка на очах дружини та сина

Дитина кидала рюкзак у поліцейського, щоб перешкодити побиттю. У московському аеропорту “Домодєдово” поліцейські жорстоко побили пасажира на очах його дружини та дитини. Відео інциденту, який стався 19 серпня, потрапило в Мережу і викликало бурхливу реакцію у користувачів.

За даними російських журналістів, подружжя перебувало у стані алкогольного сп’яніння, при цьому жінка розпивала спиртне в аеропорту. Поліцейські зажадали у неї прибрати алкоголь, але вона відмовилася, передає Росбалт.

Чоловік спробував заступитися за свою дружину, у нього попросили показати документи, але він відмовився це зробити. Після цього його почали бити.

На відео видно, як син потерпілого спробував перешкодити поліцейським бити його батька, кидаючи в них рюкзак.

Чоловіка у підсумку затримали і склали протокол за “дрібне хуліганство, поєднане з непокорою законній вимозі представника влади”. Слідчий комітет РФ також почав перевірку дій поліції на предмет можливого перевищення повноважень, передає Meduza.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.