Найкрасивіший чоловік світу зізнався, що знайшов свою другу половинку (відео)

Як раніше повідомляв WestNews, Богдан Юсипчук з міста Косова, що на Прикарпатті, став найкрасивішим чоловіком на Світовому конкурсі.
“Сніданку 1+1” розповів, як здолав власні страхи та які зміни трапились у його особистому житті, інформує WestNews з посиланням на ТСН. Богдан привідкрив завісу свого особистого життя, чим здивував своїх шанувальниць.

“Із часу останнього нашого інтерв’ю у моєму особистому житті трапилися зміни, і зараз у мене є дівчина, яка мені подобається, але розкривати її ім’я поки не хочу. На рахунок того, які дівчата мені подобаються, хочу зазначити, що зовнішність це не головне для мене. Найважливіше є те, щоб моя кохана людина була особистістю, щоб за її красою були такі ж красиві вчинки, погляди та позиції в житті як і вона сама”, – зізнався Богдан.

Нагадаємо, Богдан розповів, як він став переможцем міжнародного конкурсу краси. Крім того, він претендує на роль головного холостяка країни і додав, що він зробить те, що не робив жоден Холостяк до нього. Слід додати ще також, що найбажаніший холостяк зіграє головну роль у новому гостросюжетному серіалі.

Також Богдан стане новим суддею на проекті МОДЕЛЬ XL. Також суддя додає, що для нього важливо, щоб дівчата вміли розвиватися. Дуже багато конкурсанток було таких, що з вигляду класні, але не мали жахи до перемоги. Богдан вважає себе справедливим суддею. Слід додати, що у липні актор та модель відзначив свій 30-літній ювілей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.