Вистрілив у трьох нацгвардійців: на Прикарпатті шукають 24-річного франківчанина

Фіртка інформувала, що в селищі Крихівці, приміському до Івано-Франківська, під час конфлікту між двома компаніями людей, вогнепальні поранення отримали бійці спецроти Головного Управління Нацполіції в області.

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом учинення замаху на вбивство з хуліганських спонукань трьох осіб із застосуванням вогнепальної зброї, пише Фіртка з посиланням на прес-службу прокуратури.

Правоохоронцями встановлено, що 18 серпня близько 00 год 15 хв, у с. Крихівці Івано-Франківської міської ради 24-річний житель м. Івано-Франківська, перебуваючи в салоні автомобіля, з хуліганських спонукань здійснив постріл із невстановленої вогнепальної зброї, в результаті чого троє осіб отримали вогнепальні поранення різного ступеня тяжкості, та зник із місця події.

“У ході проведення слідчих дій та оперативно-розшукових заходів встановлено особу, причетну до вчинення вказаного кримінального правопорушення, та складено повідомлення про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п.п. 1,7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України («Замах на вбивство двох або більше осіб з хуліганських мотивів»). Крім того, за клопотанням прокуратури області судом надано дозвіл на затримання підозрюваного, з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Досудове розслідування триває”, – йдеться у повідомленні.

Вживаються заходи щодо встановлення місцеперебування підозрюваного та з’ясування всіх обставин учиненого кримінального правопорушення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.