Суд зобов’язав Луценка розслідувати держзраду Порошенка – нардеп

Фігурантами провадження можуть також стати керівник Генштабу Муженко, екс-міністр оборони Гелетей та військовий прокурор Матіос.

Печерський районний суд Києва зобов’язав Генеральну прокуратуру розслідувати військові злочини керівництва країни, в тому числі державну зраду президента Петра Порошенка.

Про це у себе на сторінці в Facebook написав народний депутат України Віталій Купрій.

За словами депутата, окрім Порошенка фігурантами провадження можуть стати начальник Генерального штабу Муженко, екс-міністр оборони Гелетей, екс-командувач сектору “Д” генерал-лейтенант Литвин та Головний військовий прокурор Матіос.


“Мова йде про винних в Іловайській трагедії і Дебальцевському котлі, дезертирстві і злочинних наказах генералів, їх непрофесійності і байдужості, а також покриванні цих злочинів військовими прокурорами. Винні особи також мають відповісти за військовий парад серпня 2014 року коли так необхідна солдатам техніка не рятувала життя героям, а використовувалась для піару і показухи. Крім того, суд вказав на необхідність розслідувати факти рейдерського захоплення Головною військовою прокуратурою нерухомого майна родини екс-нардепа Олександра Шепелева на суму більше 100 млн доларів”, – написав Купрій.

Нагадаємо, до цього нардеп Віталій Купрій повідомляв, що СБУ розслідує факт державної зради Порошенка і крадіжки снайперських комплексів у спецпризначенців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.