Їхні бездиханні тіла висіли над колодязем: Поліція знайшла молоде подружжя повішеними

Сімейну пару з Сочі знайшли повішеною над колодязем. Поліція знайшла тіла подружжя з Сочі — 25-річного Мирослава і 24-річної Тетяни Горенко. Вони висіли над колодязем. Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

Поряд з ними лежали їхні особисті речі: сумочки, пляшка з водою і продукти — буханець хліба і ковбасні вироби. Чоловік був напіводягненим.

Тіла знайшли в недобудованому будинку в садовому товаристві в Хостинському районі. Поруч з тілами поліцейські знайшли передсмертну записку. Молоді люди попросили нікого не звинувачувати в його смерті і просили пробачення в рідних: «Зробіть нам красиві могили».

Але в поліції припускають, що чоловік і дружина не самі повісилися, найімовірніше, їх убили. Що сталося насправді, належить з’ясувати слідству. У Слідчому комітеті по Краснодарському краю поки не прокоментували те, що трапилося.

Незадовго до події подружжя зняло відео, на якому вони виглядають абсолютно щасливими.

Подружжя були одружені 6 років. Він – бізнесмен, вона безробітна. У них не було проблем з грошима. Але за словами мами Тетяни, останнім часом пара багато сварилася, поїхали відпочивати і зникли 16 серпня. Між тим мати Тетяни зізналася, що не розуміє, що їй тепер робити.

Если простатит беспокоит – выпивайте каждое утро две…
«Слідчий, виїжджав на місце, сказав мені, що це самогубство. Ми їх поховаємо вже завтра. Але я не вірю в це. Експертиза буде готова тільки через місяць, а що ж мені робити зараз?» — в розпачі розповіла мати повішеною дівчини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.