Марцінків збрехав: з держбюджету виділили кошти на “Нову українську школу” (документ)

Днями міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що місто не отримало жодної копійки на «Нову українську школу».

“Так ось, офіційно заявляю, що Івано-Франківськ не отримав жодної копійки. 25 мільйонів гривень, які виділені на закупівлю інтерактивних дощок для нової української школи – це кошти міського бюджету”, – заявив міський очільник.

У розпорядженні Фіртки з’явився документ-відповідь міському голові Руслану Марцінківу за підписом директора департаменту освіти і науки ІФ ОДА Віктора Кімаковича.

В документі йдеться, що з державного бюджету Івано-Франківському міському бюджету передбачено в поточному році субвенції у сумі 4 мільйони 907 тисяч 334 гривень.

Зокрема субвенції передано на:

1507, 2 тисячі гривень на закупівлю дидактичних матеріалів на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа”;
439, 324 тисячі гривень на надання державної підтримки особам з особливими освітніми проблемами;
265,4 тисячі гривень на придбання пристроїв для програвання компакт-дисків зі звуковим записом для закладів загальної середньої освіти;
197,91 тисяч гривень на оснащення кабінетів інклюзивно-ресурсних центрів;
40 тисяч гривень на придбання обладнання для кабінетів української мови в закладах загальної середньої освіти з навчанням мовами національних меншин.
Крім того, передано меблі для загальної середньої освіти “Нова українська школа” на суму 2140,1 тисяч гривень та комп’ютерне обладнання на суму 317, 4 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.