У Галичі злочинець-рецидивіст обікрав майстерню сусідки

20 березня 2018 року в Галичі чоловік пограбував свою сусідку.

Він знав, що жінка не живе в будинку вже більше року, тож вирішив обікрасти її обійстя. Близько 23:00 він зайшов на її подвір’я та без застосування інструментів зняв двері стодоли з петель, після чого проник усередину. Звідти чоловік вкрав кілька металевих предметів: емальовані відра, каструлю, монтажні гаки та саморобний візок загальною вартістю в 1050 гривень.

Цього йому здалось мало, тож він зірвав також замок із майстерні. Там зловмиснику вдалось “поживитись” більшою кількістю речей – він вкрав столярні кліщі, плоскогубці, молотки, зубила, сокири, ножівки по металу, ножі, цвяхи, шурупи та ножі. Вартість вкраденого з майстерні склала 1275 гривень.

Викрадене майно крадій приніс до себе додому та заховав, а потім здав всі ці речі як металобрухт, чим спричинив потерпілій майнову шкоду на загальну суму 2325 гривень. Згодом його затримала поліція.

Чоловік зізнався у скоєму. З’ясувалось, що у нього багате кримінальне минуле – крадіжка, розбій, перешкоджання господарській діяльності та інше.

15 серпня Галицький районний суд, врахувавши все це, виніс вирок. Наступні три роки крадій проведе за гратами. Це буде уже шоста судимість чоловіка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.