Лікуємо кашель в дитини безпечними методами

Народні методи – це завжди краще, ніж лікувати дитину антибіотиками та іншими таблетками. Саме про народну медицину поговоримо далі.

2090_560e465c8b895

1. Зварити: 1 картоплину, 1 головку цибулі, 1 яблуко в одному літрі води на повільному вогні до тих пір, поки кількість води не стане приблизно вдвічі меншою. Отриманий відвар теплим давати дітям по 1 ч. ложці 3-4 рази на добу.

2. Свіжий вичавлений капустяний сік з додаванням цукру 1:1 корисний як відхаркувальний при кашлі. Добре діє також відвар капусти з додаванням меду в тій же пропорції.

3. Закип’ятити 1 ст. ложку соснових бруньок в 1 склянці води і настоювати близько 30 хв., процідити. Приймати по 1-2 ст. ложки 3-4 рази на день.

4. Мед і оливкове масло: змішати в рівних пропорціях натуральний мед і тепле оливкова олія. Давати дітям по чайній ложці 4-5 разів на день. Засіб ефективний навіть при лікуванні коклюшу.

5. Варити 10 хв. на слабкому вогні один лимон з шкіркою. Остудити, очистити шкірку, видавити сік. Додати 2 ст. ложки гліцерину (купити в аптеці) і мед 1:1 до отриманої суміші. Ретельно перемішати, приймати по чайній ложці 2-3 рази на день, бажано за годину до прийому їжі. Мікстура смачна і нешкідлива, дуже добре очищає легені.

 

Джерело: http://nashamama.com/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: