Вбили та спалили, щоб приховати сліди: Троє братів жорстоко вбили власного батька

Повторилася жахлива історія з сестрами, які зарізали батька. Історія про жорстоке вбивство чоловіка на прізвище Хачатурян трьома дочками у Москві переполохало мережу.

Люди відмовлялися вірити, як могли три юні вірменки, які виховані в традиціях Кавказу, де повага до старших лежить в основі всього світогляду, зарізати рідного батька.

Не встигли стихнути пересуди про вбивство у Москві, мало не один-в-один сталося в Підмосков’ї.

В Одинцовському районі Московської області троє братів 29, 24 і 19 років перерізали горло рідного батька, а потім, щоб приховати сліди злочину підпалили квартиру. Про це повідомив телеграм-канал Mash.

Коли пожежники гасили квартиру, вони виявили тіло чоловіка зі слідами порізів на шиї. Поліція встановили особу загиблого, то першим справу стала перевіряти його рідних і близьких.

Досить швидко по гарячих слідах затримали трьох синів загиблого, які відразу дали свідчення.

Причина злочину досить проста – алкоголь. Всі разом сиділи і випивали. Все б пройшло нормально, але раптом згадали про смерть матері. Звинуватили в цьому батька. П’яні брати вирішили помститися старому. Вони увійшли в його кімнату і один з них полоснув чоловіка ножем по горлу. Після цього брати підпалили квартиру.

На даний момент двоє братів відпущені, так як поки проходять як свідки. Третій брат, який взяв всю провину на себе, заарештований. Однак слідство вважає, що в цій справі може розкритися ще багато обставин.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.