У свій день народження: В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна багатоповерхівки

23 серпня у Дніпрі чоловік у свій день народження вистрибнув з вікна сьомого поверху будинку. Про це повідомили у патрульній поліції Дніпропетровської області.

Інцидент трапився 24 серпня на проспекті Александра Поля. Прибувши на місце події, поліцейські побачили, що чоловік лежав на землі без ознак життя.

“Чоловік 23.08.1964 року народження вистрибнув з балкона сьомого поверху. Поліцейськими була викликана карета швидкої допомоги. Також намагалися надати першу медичну допомогу. Крім того, на місце події викликали СОГ (слідчо-оперативну групу – ред.)”,– зазначили в поліції.

За словами дітей загиблого, у чоловіка раніше була спроба скоїти самогубство. Окрім цього стало відомо, що він працював водіїєм-охоронцем в охоронній фірмі.

У лікарні в польському Ольштині повісився 59-річний громадянин України. Внаслідок нещасного випадку на роботі чоловіку розчавило таз.

Нагадаємо, у Маріуполі 49-річна жінка під час посиденьок з компанією на спір стрибнула з вікна другого поверху.

“Жінка разом з друзями розпивала спиртні напої. Вони сміялися і веселилися. Один з гостей жартома запропонував вистрибнути з вікна, а жінка взяла і зробила це”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.