На Косівщині пацієнтку, яка вийшла з лікарні у магазин, посеред вулиці побили та пограбували

Вчора до Косівського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників Яблунівської районної лікарні про те, що їх пацієнтку 59-річну жінку, яка вийшла з лікарні у магазин, невідомий чоловік напав на неї на вулиці, побив та пограбував.

Отримавши повідомлення, на місце події негайно виїхали працівники слідчо – оперативної групи поліції. В ході проведення першочергових оперативних заходів поліцейські встановили та затримали грабіжника. Ним виявився 35-річний мешканець одного із сіл району, який уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень, інформує МІСТО з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Як з’ясували, потерпіла, яка перебувала на стаціонарному лікуванні, близько 11 години вийшла з лікарні до магазину. Дорогою попри місцевий стадіон вона зустрілася з невідомим їй чоловіком, який заговорив до неї та запропонував познайомитися. Поспілкувавшись кілька хвилин той неочікувано безпричинно наніс їй декілька ударів кулаками в голову. Коли жінка впала на землю, правопорушник вихопив з її плеча сумку, в якій знаходились грошові кошти в сумі 60 гривень, особисті документи, банківські картки та інші особисті речі, й втік з місця події.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні цього злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.