Порізав шини та вдарив ножем: у Франківську затримали хулігана (фото)

Сьогодні вранці до Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від перехожих про те, що в центрі міста невідома особа спричинила ножове поранення перехожому та втекла.

Отримавши повідомлення працівники слідчо-оперативної групи спільно з працівниками патрульної поліції виїхали на місце події, інформує Фіртка із посиланням на прес-службу поліції області.

В ході проведення першочергових оперативних заходів та за “гарячими слідами” правоохоронці встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 42-річний місцевий мешканець, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень.

Встановлено, що близько 6 години ранку зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, взявши з дому кухонний ніж та деревне руків’я від сокири, розгулював з ним містом.

З хуліганських мотивів він різав шини у всіх автомобілях, які траплялися йому на шляху. Пошкодивши близько 20 шин, направився в центр міста, де помітивши невідомого перехожого, почав до нього чіплятися. В ході конфлікту завдав йому один удар ножем у груди, після чого з місця події утік.

В ході невідкладних пошукових заходів правоохоронці знайшли втікача.

На підставі обґрунтованих доказів причетності до вчинення правопорушення слідчі затримали його в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.