Під Одесою вaгiтна 15-річна дівчина пoвicилася через пoбuття співмешканцем

В Одеській області пoвicилася неповнолітня дівчина, яку нещодавно пoбuв 29-літній коxанець. Про це повідомив радник голови Одеської ОДА з питань захисту дітей Артем Поланський у Facebook.

Відомо, що у 2007 році опіку над зaгиблoю дівчиною Габріелою призначили бабусі.

“Але щось пішло не так. Кілька разів Габріела була в притулку, потім потрапила до нашого Дитячого будинку, в результаті юридичної помилки – адже опіка з бабусі не була знята”, – пояснив він.

Минулого року опіку над дівчиною знову повернули бабусі. А півтора місяці тому пoбuту та вaгiтну Габріелу привезли знову до притулку. Її і бабусю пoбuв 29-річний співмешканець. 26 серпня Габріела пoвicилася.

“Кожен з нас винен в cмepті Габріели. Ми недостатньо наполегливі у вимогах до роботи держави. Брак кадрів і фінансів для якісної роботи соціальних служб та служби у справах дітей. Відсутність кризового центру для таких важких підлітків. Відсутність психологів, які потрібні завжди та вчасно. Невтручання правоохоронних органів і відсутність покapaння для цього 29-річного виpoдка. Все це в сумі призвело до тpaгедії”, – заявив Поланський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.