Приїжали на вихідні розважитись! Поліція затримала іноземця, який організовував “цікавий” туризм в Україні

Правоохоронці затримали громадянина Туреччини, який організував у Дніпрі “бізнес” з надання сексуальних послуг іноземцям та завербував для занять проституцією молодих дівчат. Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції.

“Встановлено, що іноземці приїжджали в Дніпро на вихідні для отримання сексуальних послуг. Також поліцейські з’ясували, що влітку 2018 підозрюваний вивіз одну з дівчат до Туреччини для сексуальної експлуатації”, – розповіли правоохоронці.

22 серпня правоохоронці в орендованому іноземцем будинку виявили трьох клієнтів, які виявилися громадянами Туреччини. Також там знаходилися чотири дівчини, три з них – неповнолітні. Зараз чоловікові, який організував “бізнес”, повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

“Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2,3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). 25 серпня йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі”, – відзначили у поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.