“Платити – справа л*ха”: Львівські “герої парковки” розлютили українців

У Львові автохами розлютили українців. У мережі з’явилося відео на якому видно, як десятки машин припаркували в недозволеному місці, не дивлячись на те, що поруч знаходиться парковка.

Відео розмістив в Facebook користувач мережі Іван Лешко. Чоловік зазначив, що автохами перекрили рух транспорту на одній зі смуг.

“Парковка по львівськи від водіїв-жлобів. У львівського аеропорту є гектар платного паркування по 20 грн за годину. Поруч є за 45 гривень на добу. Але впертий львівський водій вважає, що це справа лоха платити за парковку корита і далі обставляє коритцями все навколо. це теж корупція”, – підписав відео автор.

Користувачі мережі обурені такою поведінкою водіїв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Міністерстві регіонального розвитку запропонували розпочати будівництво перехоплюючих парковок, які допомогли б полегшити рух у великих містах і розвантажити центральні райони.

Заступник глави Мінрегіонбуду Лев Парцхаладзе заявив про те, що потрібно оновити ДБН (державні будівельні норми) і побудувати в центральних і найбільш завантажених районах великих міст перехоплюючі парковки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.