На Прикарпатті пасинок вкрав у вітчима сейф з грошима та документами на нерухомість (фото)

На Тисмениччині пасинка викрили у крадіжці у вітчима сейфу з грошима та документами на нерухомість.

Чоловік, розбивши вікно у вхідних дверях, проник до приватного будинку, що в одному із сіл Тисменицького району, звідки поцупив сейф з грошовими коштами в сумі 650 доларів США та документами на майно.

Виявивши крадіжку, потерпілий відразу звернувся до правоохоронців за допомогою. Виїздом на місце події та в ході проведення першочергових заходів поліцейські встановили особу зловмисника.

Ним виявився 25- річний пасинок потерпілого.

Як з’ясували, непроханий гість розбив у вхідних дверях скло, проник до будинку, знаючи, що господарі були у від’їзді, забрав сейф і покинув місце події. Наразі зловмисник надав правоохоронцям визнавальні покази, пояснивши, що відважився на крадіжку через боргові зобов’язання.

“Сейф та грошові кошти у нього вилучено, а документи каже, викинув. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції цієї статті зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років. Триває слідство”, – коментують в поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.