Морив голодом: стало відомо, як депутат знущався над трьома маленькими доньками

У депутата з Новоукраїнки та його дружини, які мало не заморили голодом маленького сина, відберуть трьох дочок, які також жили в жахливих умовах

Скандал із замученим голодом сином Олександра Мольченко – депутата Новоукраїнської районного ради – набирає обертів. Так, в Новоукраїнській районній комісії з питань захисту прав дитини вирішили, що у безвідповідальних батьків слід відібрати і інших дітей.

В даний момент всі чотири дитини подружжя знаходяться в обласній дитячій лікарні. 4-річний хлопчик Владик був госпіталізований раніше через надмірну втрату ваги. Пізніше в лікарні також доставили трьох його сестер – молодшу Єву, середню Юлю і старшу Сашу.

«На підставі матеріалів, які ми зібрали з органів опіки, сільської ради, інших служб, комісія з питань захисту прав дітей одноголосно прийняла рішення про вилучення дітей з сім’ї. У будинку, де жили діти, відсутнє водопостачання, немає елементарних засобів для гігієни. Діти занедбані, брудні, з педикульозом, мають занижену вагу … У лікарні їх обстежують, зроблять відповідні аналізи, щеплення», – повідомив голова Новоукраїнської райдержадміністрації Віктор Самойленко.

При цьому він заявив, що комісія принципово проти того, щоб позбавляти батьківських прав Олександра Мольченко та його дружину Наталю.

«Але вони повинні створити належні умови для проживання дітей. Ми не можемо не дати шансу батькам виправитися. Для цього перш за все батько має працевлаштуватися, знайти гідне житло з відповідними умовами – водою, електрикою, місцем для приготування їжі, забезпечити дітей догладом», – підкреслив він.

Подальшу долю дітей визначить суд.

До цього ми розповідали, що в Новоукраїнці соціальні служби забрали з сім’ї маленьку вкрай схудлу дитину. Хлопчику 4 роки. Він важить всього 7 кілограм, при 16 необхідних кілограмах, виглядає, як після концтабору.

Читайте також  ЗСУ ліквідували понад 100 тисяч російських окупантів за майже 10 місяців повномасштабної війни

Як з’ясувалося, батько вкрай виснаженої дитини Олександр Мольченко є депутатом Новоукраїнського районного ради.

Депутат вважає цей скандал «політичною розправою», а надзвичайну худорлявість сина пов’язує з препаратами, які дитині нібито вводили в пологовому будинку. Свою ж провину він визнає частково.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.