В популярному нічному клубі сталась стрілянина, є жертви

Одна людина загинула, ще сім отримали поранення в результаті стрілянини, відкритої в одному з нічних клубів американського Клівленда (штат Огайо). Про це в суботу повідомило агентство Associated Press.

За його даними, стрілянина була відкрита пізно вночі. Співробітники поліції, що прибули на місце події, виявили пораненими вісім осіб.

28-річна жінка, яка отримала кульове поранення в голову, згодом померла в лікарні. Решта постраждалих, вік яких становить від 19 до 53 років, були доставлені в лікарні з пораненнями різного ступеня тяжкості.

Влада не уточнюють, хто відкрив стрілянину і якими мотивами він міг керуватися. Арештів у цій справі поки не проводилося.

Раніше невідомі влаштували стрілянину біля школи в американському штаті Каліфорнія. В результаті події загинув 16-річний підліток, ще одного 18-річного потерпілого госпіталізували в критичному стані. За словами місцевої поліції, двоє підозрюваних втекли з місця події, однак пізніше їх затримали.

Крім того, стрілянина сталася в школі в американському штаті Техас в місті Санта-Фе. За інформацією каналу, людина увійшла в клас і відкрив стрілянину по учнях.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.