Притула зробив гучну заяву про Захарченка і терористів: послання до українців

Новина про смерть ватажка бойовиків окупованої території Донеччини Олександра Захарченка неабияк потішила українського шоумена та телеведучого Сергія Притулу.

Про це свідчить його допис у Facebook.

“А у вересні теж буде така пруха, чи ні?” – підписав своє повідомлення Сергій.

Крім того, він опублікував відео зі своїми емоціями. На кадрах усміхнений Притула співає уривок з радянського шлягеру про літо – “Я так хочу, чтобы лето не кончалось”.

Також він запевнив, щоб захарченки і гіві далі злітали у повітря – допомагайте Армії. Ось, що він написав у своєму блозі.

На фото – щасливий володар хорошого тепловізора, який ми доправили у 72-гу бригаду.

Хотів би відзвітуватися по тратах на Армію за останній місяць. У серпні я вперше за стільки років вискочив із родиною у відпустку і у вар’ятів було всього 2 концерти, тому освоєння коштів було пропорційним надходженням, а саме на рівні 40-50% від середньомісячного до того. Проте, робота робилась.

Зокрема, окрім того, що “Вар’яти-шоу” тримають на своєму балансі реабілітаційний центр “Крок назустріч” у Тернополі, я прийняв рішення, що за рахунок тих коштів, що ви мені скидаєте, ми візьмемо на баланс ще дві структури.

На фронті ми вже більш-менш, сукупно, усією волонтерською машиною цю справу вирівняли. Проте! Снайпер для ефективної роботи на передку має пройти хороший курс навчання по роботі з такими калібрами. “Пльотки” є! Патронів – нема. “Народний тил” прикупив хлопцям релоад, ми будемо забезпечувати все інше для виготовлення боєприпасу на тренування снайперів. 25 000 грн щомісяця. Цього достатньо для тренувань кількох снайперських пар у центрі підготовки ССО. Ми беремо їх на баланс. До моменту, поки їх забезпечення не стане на конвеєр Держави. А конкретніше, поки “дяді у владі” перестануть мірятись піськами і визначать, хто з них побудує завод по виготовленню цього виду боєприпасів!

Читайте також  “Дякую за ваші молитви.” Онкохвора Алла Мазур знову звернулася до українців. “Вірю в…”

У мене поки все. 230 000 грн освоєно не найгірше. Якщо ви хочете, щоб захарченки і гіві далі злітали у повітря – допомагайте Армії. В будь-який зручний для вас спосіб! Добре слово, молитва, логістика, фінансова допомога.

Не обов’язково мені. Волонтерів багато.

Якщо хочете допомогти моїм потугам – рахунки нижче. Допомагати є куди і кому!

Усім дякую за підтримку і репост.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.