У Яремче пройде пивний фестиваль

На вихідні, 14-15 травня, у курортному Яремче Івано-Франківської області (в Romantik Spa Hotel) відбудеться пивний вікенд, де кожен охочий зможе виграти річний запас пива та інші цінні призи.

7bbb72edba1a4ddc8d21800098b9c83e-42019a58246b9baf2100de3154e18c25

Пивний фестиваль стане своєрідним відкриттям туристичного сезону. У програмі – концерт за участю відомих зірок: Віталія Козловського, Арсена Мірзояна, Тетяни Решетняк, гурту «Українські барви», В’ячеслава Соломко, Тетяни Гончарової та інших зірок,інформують Версії з посиланням на Високий замок.

 

В древньому Стан іславові (сучасний Івано-Франківськ) пивоваріння з’явилося у XVIII столітті завдяки відомому пивовару Седельмайєру, котрий відкрив перший справжній пивзавод. Кілька сторіч пиво конкурувало зі львівським.

 

Як стало відомо “ВЗ”, Арсен Мірзоян планує здійснити у Яремче велопробіг, а потім скупатися у водоспаді. Планує взяти собі за компанію Віталія Козловського.

 

Козловський поїде на пивний фестиваль до Яремче зі своїм батьком. Каже, там хоче повернутися в дитинство. Колись він їхав з сім’єю туди відпочивати, відвідував водоспад Пробій та сувенірний ринок.

“Тепер разом з батьком хочу згадати дитинство, пройтися стежками Яремче, купити сувенірів”, — сказав Віталій Козловський.

Фіналістка “Голосу країни”, екс-учасниця групи “Гарячий шоколад” Тетяна Решетняк приїде в Яремче, щоб відпочити з сином, пройтися стежками Довбуша. Там вона хоче познайомитися з місцевими мольфарами.

 

джерело http://www.versii.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: