“Кинув їй у голову стільцем та завдав кілька ударів гострим предметом”: з’явилися шокуючі деталі нападу на вчителя у школі

Учень 8 класу київської школи №94, який напав на вчительку з ножицями, зробив це під час уроку інформатики після поганих результатів самостійної роботи.

Коли вчителька поставила хлопчику “мінус”, той несподівано кинув їй у голову стільцем, після чого зі спини завдав ще кілька ударів гострим предметом.

Це сталося на очах у всього класу, тому з дітьми була проведена робота психологів, а кабінет інформатики закрили на час слідчих дій.

До цього випадку, за словами класного керівника, учень не виявляв агресії. Навчався в школі всього тиждень, але з однолітками загалом ладнав.

“Звичайна дитина, трохи в собі, тому що новенький, тому що новий колектив, нові вчителі. Нічого дивного за ним ніхто не помічав”, – сказала класний керівник.

У київську школу хлопця перевели з міста Калуш Івано-Франківської області. Відомо, що останні роки хлопця виховувала бабуся.

“Абсолютно нормальна характеристика за 4 клас, після того характеристик немає, оцінки також різні: середні, хороші і погані – і 11 балів, і менше. У медичній довідці зазначено, що він здоровий. Маму викликали, мама теж розгублена”, – прокоментували в школі, додавши, що після скоєного учень не чинив опору.

Відзначається, що вчителька інформатики вже пенсійного віку, більше 20 років працює в цій школі, вчитель вищої категорії, вчитель-методист. Зараз вона з важкими пораненнями знаходиться в лікарні, їй зробили кілька операцій.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.