Саакашвілі повертається в Україну

Екс-президент Грузії, колишній очільник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, якого у лютому депортували з України до Польщі, заявив, що невдовзі повернеться до України.

Про це політик написав у своєму «Фейсбук».

«Два дні тому п’яний Луценко розповів своїм спільникам у Дніпрі, що його агенти в моєму оточенні доповіли йому, що я знову буду переходити в Україну через «зеленку» у вересні, і він мене схопить!

Так ось, я дійсно заїду, але хапати будемо тебе і твого корєша з Банкової, мерзенний ти покидьку. Схопимо і посадимо надовго. А будинок «жінки третього тисячоліття» буде переданий центру по боротьбі з корупцією, точно так само, як я зробив в Грузії», – заявив Міхеїл Саакашвілі.

«Рік тому тисячі українських патріотів допомогли мені повернутися в Україну, -додав політик. – Влада бариг помстилася їм за це. Деякі з них потрапили під арешт на кілька місяців, багато хто з них й досі перебувають під слідством. І все ж саме вони, а не Порошенко, Аваков і Луценко є для мене справжньою Україною – героїчною та солідарною! За таку Україну я буду й далі боротися! Перемога буде за нами!».

Як відомо, 12 лютого Саакашвілі затримали у столичному ресторані і депортували до Польщі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.