Чоловік, який підрізав франківського патрульного, отримав умовне покарання

Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловікові, який у маршрутці вдарив ножем патрульного поліцейського, що зробив йому зауваження.

Інцидент трапився 2 грудня минулого року, пише Курс.

Як повідомляла Фіртка, того дня у маршрутному автобусі на перехресті вулиць Дністровська-Галицька 25-річний інспектор патрульної поліції Івано-Франківська став свідком хуліганських дій, які вчиняли двоє нетверезих чоловіків.

Оскільки вони порушували громадський спокій, поліцейський зробив зауваження та попросив припинити правопорушення.

Після цього один з чоловіків витягнув ніж та завдав патрульному, який був без форменного одягу, тілесних ушкоджень. Внаслідок конфлікту патрульний поліцейський отримав поріз правої ноги вище коліна, його госпіталізували.

У суді 44-річний обвинувачений визнав свою вину. Розповів, що того дня вживав з товаришем алкоголь, бо на той час склалися важкі сімейні обставини і були неприємності на роботі. Коли повертався додому, у маршрутці йому зробили зауваження, що він голосно розмовляє. Через це він витяг з куртки ніж і вдарив потерпілого.

Суд визнав його винним у хуліганстві та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк три роки. Однак на підставі ст. 75 КК України звільнив його від відбування та встановив іспитовий строк тривалістю два роки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.