В Івано-Франківську “тітушки” побили працівників міськради та Муніципальної варти (фото)

В Івано-Франківську “тітушки” побили працівників міськради та Муніципальної варти.

Вчора, 11 вересня робоча група з питань виявлення фактів продажу алкоголю неповнолітнім здійснила черговий рейд, пише Фіртка.

Працівники департаменту молодіжної політики спільно з Муніципальною вартою перевіряли магазин-бар “Діжка пива”, що на вулиці Довженка.

Під час перевірки власник закладу накинувся з кулаками на представника рейдової групи Назарія Куземку.

“До нас надійшла скарга на даний заклад. Розповідали, що там продають алкоголь неповнолітнім, – розповідає Назар. – Разом з Муніципальною вартою ми відреагували на цю скаргу. Приїхали, факт виявили та почали складати протокол. Також викликали поліцію”.

Назарій зазначає, що поки їхала поліція, власник закладу почав бити працівників Муніципальної варти.

“Я одразу почав знімати бійку на телефон, щоб мати якісь докази в поліції. Власник закладу накинувся на мене, вдарив в область голови. Також він пробував забрати в мене телефон, – каже потерпілий. – Приїхала поліція, почала відтворювати події, що сталися. В цей час власник кудись зателефонував. Після чого в заклад зайшли четверо або п`ятеро молодиків спортивної зовнішності”.

За словами Назарія Куземки, молодики поводили себе зухвало, плювали в обличчя, ображали його і представників Муніципальної варти.

“Я продовжував знімати все на відео. На мене накинулись молодики і спробували відібрати телефон. Я встиг його сховати. Після цього мене штовхнули і я впав, внаслідок чого отримав травми руки, голови та ребер, – розповідає Назар Куземка. – Є підозра на струс мозку. Наразі знаходжуся в лікарні”.

Особи молодиків, які були причетні до побиття наразі встановлюються.

Як повідомили Фіртці в обласному управлінні поліції, наразі за фактом побиття розпочато кримінальне провадженян за статею хулігансто.

“Проводимо перевірку, встановлюємо особи зловмисників. Розпочато кримінальне провадженння”, – прокоментувала речник обласної поліції Мирослава Белдик.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.