Врятуватися від безгрошів’я допомагає чудотворна ікона «Економісса»(“Домобудівниця”)

На Святій Горі Афон (Греція) є унікальна ікона Богородиці «Економісса», яку Бог тисячу років тому дав зневіреному монахові для порятунку його монастиря від безгрошів’я та гoлоду.

Нині перед нею падають ниць мільйонери, каючись в гріхах і шукаючи захисту від світової фінансової кризи, шукаючи найоптимальнішого рішення у кризовій ситуації чи благаючи порятунку свого бізнесу. І Богородиця допомагає. Адже кожне банкрутство тягне за собою не лише неприємності для господаря і його сім’ї, але й звільнення персоналу, а отже, лихо для багатьох людей.

Афонська ікона «Економісса» стала надзвичайно популярною під час кризи – її копії розходяться по всьому світі. Молільники просять Богородицю Економіссу, щоб вона допомогла налагодити бізнес, подолати фінансові негаразди, врятувати від безгрошів’я.

Мільярдер Арістотель Онассіс, який у ХХ столітті вважався одним з найбагатших у світі, трепетно почитав цей образ. Прикластися до «Економісси» у грецький монастир Велика Лавра на Афон приїжджають з багатьох охоплених кризою країн, причому представники всіх конфесій. Навіть британський принц Чарльз, що належить до англіканської Церкви, декілька разів побував на Афоні.

Лише жінок не пускають на Афон. З початком світової економічної кризи афонських монахів неодноразово просили відпустити ікону Економісси за межі монастиря, щоб провезти її православними країнами. Але кожного разу монахи відмовляли, оскільки «Економісса» вважається правителькою Афонської Гори.

Молитва до Пресвятої Богородиці перед Її чудотворною іконою «Економіса» (Домобудівниця)

О Пресвята Владичице Богородице! Прийми благальні молитви наші і принеси їх Всещедрому Богу нашому, щоб спас душі наші Своєю благодаттю. Поглянь на нас милосердним Твоїм оком і вчини Сама спасіння наше в Господі, бо без ласки Спаса Нашого і Твого святого заступництва за нас, ми, недостойні, не зможемо довершити своє спасіння, бо занепало життя наше в мирській суєті і вже зближається час Христових жнив, які відбудуться в день страшного суду. Амінь.

Читайте також  В Івано-Франківську біля чудотворної ікони пройде Папський Повний Відпуст та Благословення на щедрий успіх і добру долю в 2017 році

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.