Франківська бізнес-леді увійшла в фінал масштабного конкурсу краси «MRS.UKRAINE WORLD-2018»

Конкурси краси бувають різними. На більшості головний акцент звичайно на зовнішності, та є й такі, що оцінюють насамперед певні людські якості, вміння і особливості. От і зараз в Україні триває конкурс краси «MRS.UKRAINE WORLD-2018» де беруть участь не просто красиві жінки, а ще й успішні бізнес-леді, жінки котрі вже чимало досягнули у власному житті і зараз можуть відверто похвалитися своєю успішністю і можливо надихнути інших.

Фінал конкурсу відбудеться вже через декілька днів, 19 вересня у Києві в Regent Hill Event Hall, повідомляє Франик. Дівчина, котре здобуде перемогу матиме честь представляти Україні на світовому конкурсі «MRS. WORLD-2019», що пройде у Китаї вже у січні 2019.

В українському конкурсі беруть участь 16 успішних жінок, котрі досягли успіху у різних сферах, від бізнесу, науки і до політики і вважаються позитивним прикладом для суспільства. І серед цих жінок івано-франківчанка Ірина Васкул. Ірина дуже ефектна і красива, а також успішна і соціально активна жінка.

«Успіх – це коли ти можеш похвалитися визнанням у всіх сферах життя. Коли ти чудова мама, дружина, друг, жінка, професіонал своєї справи. Якщо люди котрі мене оточують вважають мене гідною людиною, це і є успіх», – ділиться думками Ірина.

Окрім Ірини решти учасниць теж неймовірно активні і успішні жінки, тож конкуренція просто шалена. Цей конкурс ще називають «Парад краси і успіху». Також в рамках конкурсу всі учасниці братимуть участь у благодійному аукціоні.

Переможниць визначать у чотирьох основних номінаціях: «MRS. Ukraine Charity 2018», «MRS. Ukraine Успіх 2018», «MRS. Ukraine Planet 2018» і «MRS. Ukraine World 2018», яка представить Україну на Міжнародному конкурсі «MRS. World 2019».

Читайте також  У польському Вроцлаві двоє невідомих побили українця

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.